dimarts, 25 de novembre del 2008

El Boc del llibre "Viatge per la Costa Brava"

M'agradaria molt rebre els vostres comentaris sobre el llibre i compartir l'experiència del viatge amb vosaltres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Només volia dir que trobo molt interessant la idea de fer un llibre d'una zona tan propera a nosaltres. De vegades llegim sobre paratges llunyans i no se'ns acut saber més coses sobre el que tenim a tocar...

Felicitats pel llibre!


Martirià

francesc lloberes-pi ha dit...

Molt bo el "Viatge per la Costa Brava". Hi ha alguna precis´a fer, però. Res gaire important. M'agradaria trobar la manera de poder enviar-li a en Moret alguna anècdota sucosa; sobretot una referent a la visita sorpresa d'Elisabeth Taylor a casa meva a Begur.
Felicitats pel llibre!
Xicu Pi

Xavier Moret ha dit...

Ahir vaig ser als jardins del Cap Roig, escoltant el concert del James Taylor, i vaig tornar a reafirmar-me en la idea que la Costa Brava és un lloc únic, meravellós, que es mereix tots els llibres haguts i per haver. Fa uns dies vaig tornar a viatjar per les illes gregues; m'agraden força, sobre tot pel pòsit de mitologia que arrosseguen, però no hi ha cales i platges com les de la Costa Brava. En fi, que si no l'hagués ja publicat, em vindrien ganes de tornar a fer un llibre sobre la Costa Brava. Si teniu idees o suggeriments, no dubteu a enviar-me'ls.